L’atleta de la UGE Badalona Abel Pujol, 3r de Catalunya de Marxa

0
    54

L’atleta de la UGE Badalona Abel Pujol va finalitzar la seva participació del Campionat de Catalunya de Marxa sots 14 en tercera posició.

El passat cap de setmana es va disputar el Campionat de Catalunya de Marxa de Promoció i Màster a la ciutat de Viladecans. Una jornada que va ser tot un èxit per al club badaloní, en què va sumar una nova medalla al seu palmarès.

L’Abel va realitzar la prova de 3 km marxa amb un temps de 16’19’’, a tant sols 16 segons de la segona plaça.

En Biel Alcalà va ser l’altre atleta de la UGE Badalona que va participar al Campionat de Catalunya de Marxa. També va disputar la prova dels 3 km marxa, on va aconseguir la dotzena posició amb un registre de 22’04’’. | Marta Guirao (UGE Badalona)