L’autèntic hivern arribarà a partir de diumenge

  0

  A partir de demà diumenge, arribaran a Catalunya, especialment a les zones de mar, uns episodis de pluges i fort vent. Així ho alerta el Servei Meteorològic de Catalunya: aquesta configuració donarà lloc a un episodi de precipitacions continuades, sobretot en el litoral i el prelitoral, on es podrien acumular quantitats importants de pluja.

  El dilluns al matí, a causa de la barreja de les dues masses d’aire, podria haver-hi nevades en punts del prelitoral. A partir de llavors la cota de neu aniria pujant progressivament i les nevades es restringirien al Pirineu.

  El temporal marítim també serà fort, ja que l’estat del mar patirà alteracions.

  La predicció del Meteocat mostra una notable baixada de la temperatura, que donarà lloc a valors per sota del que correspondria per l’època de l’any. La temperatura prevista a uns 1.500 metres d’altitud estarà entre 2 i 5 graus per sota de la mitjana climàtica entre el diumenge i el dilluns, quan aquesta baixada tocarà fons.
  Els models meteorològics a mitjà termini indiquen que aquesta situació podria mantenir-se fins al dijous, quan la depressió s’aniria afeblint.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí