La Penya planta cara però surt derrotada de Burgos (92-89)

1
    19
    Klemen Prepelic s'ha enfilat fins als 34 punts. / ACB Photo: B.B.Hojas

El Joventut no va poder assaltar la pista del San Pablo Burgos (92-89) en l’estrena de la segona volta. El partit no era gens fàcil per als verd-i-negres, per la dificultat del rival però també per les circumstàncies, amb l’adeu sobtat de Zisis, però malgrat tot els de Carles Duran, que tampoc va poder comptar amb Buford, van plantar cara i durant molts minuts van acaronar la victòria al Coliseum.

Sense el base grec, Neno Dimitrijevic va fer un nou pas endavant i va fer un dels seus millors partits a l’ACB (17 punts, 10 assistències i 25 de valoració), però la seva bona actuació ni la de Prepelic (espectacular amb 34 punts) van ser suficients per evitar la derrota, la sisena en els darrers set partits de lliga. Els verd-i-negres van tornar a concedir massa bàsquets fàcils i en els minuts finals els va faltar encert, fallant alguns triples clau.

El cubà Jasiel Rivero (15 punts, 7 rebots i 28 de valoració) i el badaloní Ferran Bassas (14 punts i 9 assistències) van erigir-se en botxins dels de Carles Duran, que va fer debutar l’últim fitxatge, el pivot Oliver Stevic (6 punts en 10 minuts).

El Joventut va arribar al descans per davant (42-44), amb Morgan ajudant en l’anotació (12 punts) i amb un Dimitrijevic en estat de gràcia, i va poder mantenir aquest escenari fins al final del tercer quart (60-62), gràcies a l’explosió anotadora de Prepelic. En l’últim període, però, el Burgos va obrir una petita excletxa, a quatre minuts del final (87-78), que ja va ser definitiva tot i el darrer intent de reacció verd-i-negre.