L’AV Can Claris tanca les seves portes amb una acció solidària

  0
  AV Can Claris.jpg

  03/04/2017 – L’entitat ja dissolta fa entrega de 4.150 litres de llet al banc d’aliments Gorg-Mar amb el 50% de la subvenció municipal del 2016.

   

  Després de 35 anys de lluites, reivindicacions i activitats destinades als veïns del barri, l’Associació de Veïns de Can Claris ha decidit tancar les seves portes.

   

  La manca d’interès a resoldre en problemes del barri per part del govern municipal i el descomprimís dels veïns en remuntar l’entitat han estat alguns dels motius pel qual la junta directiva de Pilar Valient prengui la resolució de dissoldre l’entitat per complet.

   

  “Amb el govern de Dolors Sabater teníem moltes esperances, però ens hem adonat que ni gestiona ni coordina les queixes dels veïns”, ha traslladat la darrera presidenta de l’AV Can Claris, Pilar Valient, davant les batalles que realitzaven i quasi mai rebien respostes per part del consistori. “L’Ajuntament no ha complet les expectatives i arriba un moment que un diu: fins aquí hem arribat”, afegeix Valient.

   

  Quatre mesos abans de prendre aquesta amarga decisió, els membres de la junta directiva van anar porta per porta per trobar nous veïns interessats a tirar endavant l’entitat, però el resultat no va ser positiu, ja que els veïns transmeten que és una llàstima que Can Claris es quedi sense associació per reivindicar els problemes, realitzar activitats i sortides culturals, però “ens han demostrat que ningú es vol comprometre, malgrat que ens hem ofert a donar el màxim suport a la nova junta”, afegeix Pilar Valient.

   

  4.150 litres de llet

   

  En aquest sentit, la setmana passada l’Associació de Can Claris va realitzar la seva darrera activitat donant uns 4.150 litres de llet al banc d’aliments Gorg-Mar, amb el 50% de la subvenció que van rebre de l’Ajuntament de Badalona durant l’exercici 2016. En total es destinarà més de 1.500 euros en aliments i la junta sortint ja ha explicat que quan rebi l’altra meitat realitzarà una segona acció solidària pels més necessitats.