L’AV de Juan Valera no s’oblida de recollir aliments a l’estiu

  0
  7
  Festa Infantil.jpg

  11/07/2014 – Diumenge, 13 de juliol es celebrarà la Festa Infantil i Solidària a la Rambla Floridablanca amb l'objectiu de recollir aliments per a les famílies que més ho necessiten.

  Per aquest diumenge, 13 de juliol a partir de les 10 hores, l’Associació de Veïns de Juan Valera prepara la segona edició d’una Festa Infantil i Solidària a la Rambla Floridablanca amb l’objectiu de recollir aliments per a les famílies que més ho necessiten, però especialment per als infants que durant l’estiu no poden comptar amb els menjadors escolars.

   

  L’associació sortirà al carrer per a què tothom que ho vulgui podrà aportar aliments no peribles de 10 a 14 hores. A més, d’11 a 13.30h es realitzaran jocs infantils, i d’13.30 a 14.30h tindrà cita la festa de l’aigua per a tot els veïns i veïnes que vulguin participar. Destacar que tant l’AV de Juan Valera com diversos comerciants del barri de La Salut i Llefià -que s’han sumat a aquesta festa- destinaran una quantitat econòmica important que més endavant es convertirà en aliments.

   

  Recordar que la edició de l’any passat, que també va tenir cita per aquesta data, va recaptar 2.000Kg d'aliments, dels quals 100 quilos es van recollir a la mateixa festa i els restants va sortir de la partida del fons econòmic que va ser de 1.580 euros