L’AV de Juan Valera reparteix aliments i joguines entre 140 famílies del barri

  0
  39
  20170104_175239.jpg

  09/01/2017 – L'associació de veïns fa un Nadal més de banc d'aliments i regals per a aquelles persones que es troben en situació de vulnerabilitat social i econòmica.

  Una cua de prop de 200 persones esperava el dia previ a Reis a la plaça de la Dona, a les portes de l'Associació de Veïns de Juan Valera. Un any més, l'entitat exercia el seu paper de responsabilitat social i va fer de banc d'aliments i regals per a aquelles persones que es troben en situació de vulnerabilitat social i econòmica.

   

  Unes 140 famílies van ser ateses per l'associació, que va repartir joguines i menjar entre un llistat de persones escollides a través de paràmetres marcats per l'Ajuntament: membres de la família en atur o amb ingressos precaris o estar empadronats a la ciutat eren algunes de les condicions.

   

  Les famílies rebien una joguina nova, una reutilitzada i un bossa de menjar amb aliments bàsics com ara llet, oli, llegums, pasta o galetes. L'entitat va rebre les joguines noves de la campanya municipal 'Cap nen sense joguina'. Les reutilitzades provenien de donacions de la ciutadania i d'altres associacions, i el menjar va ser adquirit amb uns 3.000 euros, la subvenció anual de l'AV de Juan Valera, que, un cop més, ha utilitzat els seus recursos en clau social.

   

  A més de donar joguines i menjar, l'entitat ha afegit enguany a la iniciativa la màgia del Nadal per als més petits amb una petita cercavila que va comptar amb un dels Reis Mags i patges reials, que han repartir caramels i amb els quals els nens i nenes es van poder fer fotos.