Al Seagull se li fa llarga la visita a Mallorca (2-2)

0
    27

09/01/2017 – L’equip de Jordi Ferrón veu com el Collerense li aixeca un 0 a 2 favorable i comença el 2017 observant com l’Europa se li acosta.

Més igualtat que mai. L’arribada del nou any ha dut el grup III de la Segona Divisió Femenina cap a un context d’emoció que promet emocions fortes. La quinzena jornada del campionat ha finalitzat amb l’Europa posant-se segon després de derrotar el Barça ‘B’ (0-1), resultat que sumat a l’empat del Seagull ha comprimit la classificació.

Les gavines continuen líders, però amb només tres punts d’avantatge vers les escapulades. El coixí de l’equip de Jordi Ferrón es va veure reduït després de l’empat sumat per les blaves al camp del Collerense, actual quart classificat.

El duel disputat a Mallorca semblava començar de la millor forma possible pels interessos badalonins, ja que en escassos 20 minuts el Seagull seria capaç de marcar dos gols.

Yosse, en primera instància, superava Cata Coll amb una voleia imparable que suposava el 0 a 1 (16’). Tot seguit, en una nova jugada completada per Yosse, Alba rebia l’assistència de la davantera per fer el segon (20’).

Després de marcar dos gols, el líder optava a donar un cop d’efecte important contra un rival directe, però un penal comès superada la mitja hora de joc donaria l’opció a Pili Espadas de reviure el Collerense (31’).

Amb el 1 a 2 en el marcador s’arribaria al descans i en la represa la injecció de moral rebuda pel conjunt balear igualaria encara més el partit. Al final, mancant un quart d’hora per la conclusió, Nabila establia l’empat definitiu (74’). Encara resten onze jornades per finalitzar el campionat i tot indica que caldrà lluitar fins al darrer sospir per fer la promoció. A Segona ningú regala res.