L’AV del Raval recapta prop de 600 quilos d’aliments

  0
  34
  Raval1.jpg

  23/06/2014 – Durant els dos dies de Festes del barri del Raval, l'associació va recollir 570 Kg d'aliments que s'han destinat al Banc d'Aliments de Badalona.

  Durant els dos dies de les Festes del barri del Raval d’enguany que es van celebrar el passat cap de setmana, 14 i 15 de juny, l’Associació de Veïns del Raval -entitat que organitza les festes- va recollir prop de 600 quilos d’aliments.

   

  Aquesta campanya, que es realitza per segon any consecutiu i gràcies a la gran col·laboració dels veïns del barri, s’ha traduït en la recaptació de 570 Kg d’aliments i que el passat divendres, 20 de juny, es va fer la donació al Banc d’Aliments de Badalona. Destacar que s’han recollit grans quantitats de llet, llegums, oli i galetes, entre altres, que posteriorment seran distribuïts pel propi banc d’aliments de la nostra ciutat.

   

  Per altra banda, l’AV del Raval agraeix a tots els veïns i veïnes del barri per la seva col·laboració, i esperen que l’any vinent es pugui superar la quantitat recollida d’aquesta edició.