L’escola de dansa Multiestil amb els nens del Sàhara

  0
  43
  6.JPG

  23/06/2014 – Amb la realització d'un festival solidari al Teatre Blas Infante, l'escola de dansa Multiestil destina 200 euros a l'Associació Esabar Sahrauí Badalona Cooperació.

  Amb el Teatre Blas Infante ple amb més de 200 persones, el passat dissabte, 21 de juny, l’escola de dansa Multiestil va celebrar un festival solidari en benefici amb l’Associació Esabar Sahrauí Badalona Cooperació, però també amb el Banc d’Aliments de Badalona.

   

  El cantant i ballarí badaloní, Manuel Fernández -i a la vegada president de l’Assocaició Esabar Sahrauí Badalona Cooperació-, va ser el protagonista en obrir el festival solidari amb la interpretació de la cançó ‘Pena Penita’, i que va donar pas a un total de 19 actuacions dels i les alumnes de Multiestil. Des d’infants fins a adults, passant per júniors i adolescents, més d’una cinquantena d’alumnes van passar per l’escenari per ballar diversos tipus de música com hip hop, salsa, jazz i sevillanes, entre altres.

   

  Pel que fa les recaptacions, l’escola destinarà una quantitat de 200 euros a l’entitat sahrauí, ja que amb la recaptació econòmica recollida amb el preu de les entrades s’ha destinat a cobrir el pressupost d’ús del Teatre Blas Infante. També, durant el festival es va recollir més de 200 Kg d’aliments que es destinaran al Banc d’Aliments de Badalona.

   

  Multiestil és una escola de dansa que es va fundar fa aproximadament un any en mans de la directora i professora, Loli Rodríguez, que destaca que Multiestil “vol trencar amb tots els estils amb la possibilitat d’ajudar a altres entitats a créixer”. Per altra banda, l’escola té pendent de participar de cara al mes de setembre en un festival de l’Associació Amics de l’Epilèptic de Badalona.  Rodríguez és una professora de ball que des de fa 15 anys realitza activitats extraescolars a l’escola Nen Jesús de Praga de Badalona.