L’AV del Turó d’en Caritg denuncia el mal estat de la plaça Alcalde Joan Manent

  0
  26
  Foto 21-10-14 10 33 48.jpg

  22/10/2014 – Demana una gran millora de l'estat del parc infantil situat a la plaça i posar fi als incidents que han patit molts nens i nenes. 

  Després de diversos accidents d’infants, l’Associació de Veïns del Turó d’en Caritg, conjuntament amb mares de les escoles Jesús Maria i Joan Miró, ha volgut denunciar al Diari de Badalona el mal estat que es troba el parc situat a la plaça Alcalde Joan Manent del barri de Sistrells.

   

  Làmines de barana trencades, reixes de clavegueram que es treuen amb facilitat i forats tant en el sòl de cautxú com de formigó, entre altres coses són les que denuncia l’entitat davant les problemàtiques que han dut a terme a diversos nens i nenes quan surten de l’horari escolar i es desplacen al parc per a passar la tarda. Tot i que els pares i mares estan molt pendents dels seus fills, més d’una vegada no han pogut evitar veure com s’han caigut i ensopegat per alguns dels espais amples que separen algunes de les làmines de la barana o l’escaló que hi ha a la zona de formigó del parc infantil; en aquest sentit, les mares no entenen el per què quan van construir el parc no van acabar de posar cautxú a tota la zona infantil.

   

  Davant aquestes denuncies els veïns demanen a la regidoria del districte 2 que millorin l’estat del parc el més aviat possible per posar fi a molts dels incidents que pateixen els nens i nenes. Per altra banda, demanen també que es retirin els bancs i els testos que limiten el parc perquè troben que “no té sentit tancar el parc amb aquest mobiliari urbà, que posin una tanca per tenir controlats als nostres fills”. També, sol·liciten que s’activi un manteniment de les plantes i la gespa ja que afirmen que molts veïns deixen que els gossos entrin i facin els seus excrements sense recollir.