El Centre Comercial Montigalà incorpora la firma de moda Shana

  0
  Apertura Shana CC Montigala_1.jpg

  22/10/2014 – Per a celebrar l’obertura de la nova botiga, el passat 3 d’octubre van oferir un descompte del 50% a tots els seus clients; ocupa una superfície de més de 350 metres quadrats.

  El Centre Comercial Montigalà ha reforçar recentment la seva oferta de moda amb la incorporació de Shana, un establiment de roba que ocupa una superfície de més de 350 metres quadrats. Amb la nova obertura, Montigalà continua amb el seu exitós pla de millora de la seva oferta de moda, amb l’objectiu d’adaptar-se a les necessitats dels seus clients actuals i futurs i mantenir-se com a referència a la seva àrea d’influència.

   

  Shana és una exitosa marca internacional amb més de 250 botigues en funcionament, especialitzada en moda urbana per a dones entre 15 i 45 anys, amb una variada oferta de productes, incloent accessoris, productes de cosmètica, calçat, joieria i una completa col·lecció de roba que s’actualitza cada setmana. Shana és un concepte “low cost” líder en preus.

   

  Per a celebrar l’obertura de la nova botiga, el passat 3 d’octubre van oferir un descompte del 50% a tots els seus clients. La gran resposta del públic és la prova dels excel·lents resultats que aquesta marca aconsegueix generalment al mercat, expliquen des del centre comercial. "La incorporació d’aquests operadors amplia i diversifica la nostra oferta de moda, i estem segurs de que tindrà una molt bona acollida entre el públic jove, gràcies a la seva atractiva varietat i als seus competitius preus”, va manifestar durant l’obertura el gerent de Montigalà, Francisco Ripoll.