L’AV Juan Valera destina 2.000Kg d’aliments a Amics del Gorg Mar

  0
  2013-09-20 20.11.10.jpg

  23/09/2013 – La gran quantitat d'aliments ha estat possible gràcies pels comerciants i del pressupost de les festes del barri que enguany no s'han celebrat. 

  L'Associació de Veïns de Juan Valera ha aconseguit aproximadament uns 2.000Kg d'aliments no peribles gràcies al pressupost de la Festa Infantil Solidària que l'entitat va celebrar a mitjans de juliol a la rambla Floridablanca i de 1.900 euros que ha invertit la pròpia associació. Prop de les dues tones aniran destinats al banc d'aliments d'Amics del Gorg Mar de Badalona, tot i que l'associació veïnal es reservarà certs productes per repartir a famílies del barri de La Salut i Sant Mori de Llefià que no tenen accés al banc d'aliments. 

   

  El president de l'AV Juan Valera, Luis Moreno, ha assegurat que continuaran recollint aliments però a petita escala per anar repartint als veïns que més ho necessitin, ja que acullen entre dues i quatre famílies setmanalment quan disposen de productes. A més, confirma que si la situació degradant, que actualment pateixen moltes famílies, continua l'any vinent l'associació tornarà a no celebrar les festes del barri i el pressupost s'invertirà un cop més a la recollida d'aliments. "La gent de Badalona hauria de prendre una mica de nota amb aquestes iniciatives. S'ha de ser solidari i això ajuda més que qualsevol altre cosa", ha destacat Moreno.