L’AV Turó d’en Caritg impulsa una campanya per millorar la imatge de La Salut

  0
  48
  Turó Caritg 2.JPG

  04/12/2015 – Amb l'objectiu de poder passejar, realitzar activitats i reactivar el comerç al barri.

  Aquesta setmana l'Associació de Veïns del Turó d'en Caritg i l'Associació de Comerciants de La Salut Alta-Pau Piferrer han posat en marxa una campanya de sensibilització per a tot el veïnat del barri de La Salut per tal d'afavorir el bon estat dels carrers i el respecte al descans dels ciutadans.

   

  La campanya consisteix en uns cartells que s'han instal·lat en carrers com Calderón de la Barca, General Moragues i Pau Piferrer en diversos idiomes: català, castellà, anglès, àrab i xinès sota el lema 'El nostre barri. La nostra casa. Cuidem-lo!'. No llençar papers, pipes ni xiclets, no escopir, recollir els excrements dels animals domèstics i respectar el descans són els missatges que l'entitat vol transmetre a la ciutadania amb l'objectiu de poder passejar, realitzar activitats al carrer i reactivar el comerç, ja que "el barri està molt brut i aquest és un dels motius pel qual molts comerços han marxat", destaca el president de l'AV del Turó d'en Caritg, Xavier Cabrera.

   

  Pel que fa el descans dels veïns, l'entitat assegura que encara hi ha alguns establiments que segueixen oberts passades les 12 de la nit i, a la vegada, incomplint l'ordenança municipal de vendre begudes alcohòliques entre les 10 de la nit i les 7 del matí.

   

  A més a més, denuncia que la imatge del barri mai ha estat cuidada pels diversos governs que hi ha hagut a Badalona. En aquest sentit, l'associació es reunirà la propera setmana amb l'alcaldessa i regidora del districte 4 i 5, Dolors Sabater, per exposar els problemes i trobar conjuntament les solucions. D'altra banda, l'AV del Turó d'en Caritg pretendrà convocar, a inicis de 2016, als veïns de La Salut a una reunió amb l'alcaldessa.