Badalona ajudarà els refugiats sirians marcant gols

  0
  Cartell Torneig.jpg

  03/12/2015 – La Factory Cup 2015, coneguda popularment com el Torneig de Futbol Solidari de Badalona, vol col·laborar amb la tasca que ACNUR desenvolupa per ajudar el poble de Síria.

   

  Aquest cap de setmana de pont, el Municipal de Bufalà obrirà les seves portes per acollir la 25ª edició del Torneig de Futbol Solidari de Badalona, ara anomenat Factory Cup 2015.

   

  La competició, organitzada per la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Badalona (FAVB) i per la Factory Players, comptarà amb la participació de 13 clubs diferents, repartits en categoria masculina (aleví) i femenina (juvenil-cadet).

   

  El Badalona, el Bufalà, el Sant Gabriel, el Mollet, la Fundació Hermes, el Sant Andreu i el Cornellà integraran la competició masculina (6 de desembre). En noies (8 de desembre), el Sant Andreu i el Sant Gabriel repetiran experiència, completant la llista formada pel Cerdanyola, el Júpiter, el Levante Las Planas, l’Igualada, l’Espanyol i el Factory Players.

   

  A banda de promocionar l’esport de formació, el principal objectiu del torneig és impulsar l’ajut econòmic que rep ACNUR per tal de millorar l’acció humanitària que aquesta branca de les Nacions Unides efectua a Síria.

   

  La direcció de la Factory Cup posa a disposició de tots els interessats un número de compte corrent (ES4821003030382200230435) per efectuar aportacions (concepte: Refugiats sirians).

   

  Cal destacar que la Factury Cup compta amb la col·laboració de diferents entitats i actors de la ciutat. L’Ajuntament de Badalona, BenitoSports, SportZone, Tusgsal, Engestur, Pepsi i Voluntaris Badalona faran possible que la pilota entri en joc.