L’AV Turó d’en Caritg insta a Albiol a que millori el barri de La Salut

  0
  Turó Caritg.JPG

  07/11/2014 – Neteja, il·luminació i seguretat són algunes de les mancances que encara pateix el barri i l'entitat demana amb urgència al govern municipal.

  Des del febrer de 2012, l’Associació de Veïns del Turó d’en Caritg exigeix al govern de Badalona certes millores en el barri de La Salut, però malgrat el pas del temps i les converses mantingudes amb l’alcalde Garcia Albiol, l’entitat afirma que no s’ha arribat a resoldre cap de les incidències presentades.

   

  Neteja, il·luminació i seguretat són algunes de les mancances que encara pateix el barri de La Salut i l’associació de veïns demana amb urgència. Però també les incidències que presenta el carrer General Moragues, com la fuita d’aigües fecals d’un solar privat, el mal estat de dos claveguerams que es troben fora de servei i un generador, que més d’una vegada s’ha arribat a incendiar i els veïns demanen la seva retirada.

   

  Per altra banda, a nivell de mobilitat, reclamen millorar l’avinguda Caritg perquè no es pot accedir amb cadira de rodes i, per un altre costat, el carrer  Estadi perquè rellisca i  també instal·lar plaques d’excepte turisme. I finalment, des de fa anys s’exigeix precintar un centre de culte al carrer General Moragues, cantonada amb Solsona, per problemes de soroll.