Belgrado Basketball torna a Badalona

  0
  47
  E1 nou Campus.jpg

  05/11/2014 – El campus de tecnificació basat en la metodologia de treball sèrbia viurà una nova edició a la nostra ciutat durant les pròximes vacances de Nadal.

  Les instal·lacions del CEM Montigalà acolliran l’International Camp de Belgrado Basketball, del 27 al 30 de desembre. Aquesta serà la segona ocasió que el popular campus dirigit pel tècnic Jordi Samipetro, establert a Sèrbia des de fa molts anys, se celebra a territori badaloní.

  El campus de Belgrado Basketball compta amb diverses característiques el converteixen en únic. Els entrenaments són en anglès, i estan gestionats per tècnics de formació de l’Estrella Roja de Belgrad, una de les millors factories de jugadors d’arreu d’Europa.

  Aquesta experiència està destinada a jugadors de formació d’entre 8 i 19 anys. El més important per Belgrado Basketball és ajudar als campers a millorar la seva tècnica individual per poder fer un pas endavant en la seva progressió com a jugadors.

  En els campus internacionals gestionats per Belgrado Basketball es realitzen dos entrenaments al dia. Els tècnics Branko Karalejic i Bojan Deric, són els principal responsable dels entrenaments. La idea de Belgrado Basketball és que els dos entrenadors comptin amb el suport de diversos tècnics de formació de diferents clubs de bàsquet badalonins.

  Les tarifes per participar en el campus van dels 180 euros (primera vegada i amb dinars inclosos) als 160 euros (persones que ja han participat en un campus anterior). Sense dinars inclosos les tarifes oscil·len entre els 150 i els 130 euros.

  Per més informació podeu accedir al lloc web principal de Belgrado Basketball fent un clic aquí