L’emblemàtica sala Shadon torna a obrir les seves portes, al polígon Can Ribó

  0
  shadon.jpg

  29/11/2012 – La reconeguda discoteca que ha deixat petjada a Santa Coloma i Badalona, torna a obrir portes, a la zona d'oci de Can Ribó, i amb l'objectiu d'atraure un públic major de 30 anys.

  Va deixar petjada a Badalona i, sobretot, a Santa Coloma de Gramenet, amb un total de tres locals que van donar hores i hores de diversió a diferents generacions. Ara, la reconeguda discoteca Shadon torna a obrir portes a la zona d’oci de Can Ribó amb l’objectiu de crear un ambient per atraure els majors de 30 anys, una alternativa de qualitat per a un públic més exigent, que demana un tracte curós i càlid.

   

  Un bon servei, cocteleria, pàrquing privat, vistes al mar, zona VIP i cambrer a taula són alguns dels avantatges destacats d’una discoteca confortable, amb temps i condicions per trobar-se còmode i relaxat, però també amb la millor música dels 70’ fins l’actualitat, amb especial èmfasis en la dècada dels 70’ i 80’.

   

  Shadon puja el teló aquest dissabte, dia 1; podràs gaudir de l’estrena per 10 euros, amb copa inclosa i copa de cava de regal. A partir d’aquest cap de setmana, la sala obrirà divendres i dissabtes, de 23 a 6 hores, i alternarà les seves sessions habituals amb actuacions en directe, artistes emblemàtics i monòlegs.

   

  A més a més, els responsables del local estan compromesos amb diferents causes socials; al mes de gener, per exemple, tindrà lloc a Shadon una gala benèfica contra el càncer, els beneficis de la qual aniran destinats íntegrament a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.