L’encert del Natzaret arriba massa tard (67 a 70)

0
    31
    belmonte.JPG

25/02/2013
    Els locals van remuntar 9 punts a l'últim quart però no van poder rematar la feina

El Natzaret va deixar escapar la oportunitat de sumar un nou triomf i va caure contra el Sant Cugat en l'últim dels 4 partits seguits que disputava a casa per 67 a 70.
    Els de Vidal Sabaté van acusar un mal dia en el llançament –6 de 22 en triples– i van arribar anar 9 punts per sota a l'últim quart.

Llavors l'encert i l'agressivitat va tornar a estrènyer el marcador fins a permetre un últim tir per empatar el partit però la pilota no va entrar.

Abans, el Sant Cugat havia dominat els primers compassos, però a poc a poc el Natzaret va imposar el ritme que volia des de la defensa i va ajustar el partit al descans (32 a 36) tot i els errors en el llançament.
    A la represa es va mantenir el mateix guió, amb un Natzaret dominador però sense rematar per falta d'encert.

El Sant Cugat ho va aprofitar i l'experiència dels seus jugadors va obrir un forat que el Natzaret va intentar tapar, però va arribar tard.