Rubén Morales decideix un derbi de defenses (53 a 60)

0
    48
    x publicar.JPG

25/02/2013
    El pivot va fer un recital al primer quart i va aparèixer en els moments puntuals per acabar amb el Sant Josep

El Montgat va aconseguir endur-se el derbi comarcal de la jornada en vèncer el Sant Josep per 53 a 60.
    En un partit en que les defenses es van imposar als atacs, Rubén Morales va ser el factor determinant per decantar la balança. El petit dels Morales va acabar amb 19 punts i 13 rebots per 24 de valoració, i va anotar cistelles decisives quan el partit estava més ajustat.

El pivot era el que més brillava en un primer quart igualat (16 a 19).
    A l'altre banda, Dario va haver de marxar a la banqueta amb 3 faltes abans d'acabar el període.

La resta de jugadors del Sant Josep però, van fer un pas endavant des de la defensa però el Montgat encara resguardava millor la seva cistella.
    A 2 minuts pel descans, els del Baix Maresme dominaven per 13 (20 a 33) i De Paula se la va jugar fent entrar a Dario.
    L'aposta va sortir bé i el Sant Josep va salvar el primer match ball deixant el partit obert pels últims 20 minuts (26 a 33)

A la tornada dels vestidors, els locals van donar un punt més des de la defensa, Forteza es va encarregar d'aturar Monterde i el Montgat va deixar de carburar (31 a 33).
    Però quan millor estava el Sant Josep, el Montgat va etzibar un 0 a 7 que va fer mal i tornava a estirar la goma (40 a 44 min 30).

En els últims 10 minuts, els de Xavi Bassas van tornar a ser els que millor van defensar i amb accions de Morales i Ortiz mai van perdre l'avantatge de 4 punts.