L’encert del Zaragoza CFF tomba el Seagull a l’Estadi (1-4)

0
    34

El Seagull va patir aquest diumenge a l’Estadi Municipal de Badalona una nova derrota davant el Zaragoza CFF (1-4). Una desfeta en què les ‘gavines’ van gaudir de bones accions al primer temps.

El duel al temple badaloní – amb les baixes titulars de Xènia Royo i Nerea Valeriano – va arrencar amb Alba Sánchez com a gran protagonista sota pals. La portera del Seagull va evitar dos gols de les aragoneses durant el primer quart d’hora de partit. Tot i així, no va poder aturar un mà a mà davant Cara abans del minut 30 (0-1).

El Seagull va intentar anivellar el marcador pocs minuts després, però Merino no va poder arribar a finalitzar un mà a mà davant Lisbeth. Les ‘gavines’ van anar de menys a més al primer temps, anivellant el duel i arribant amb perill a la porteria rival. Tot i així, les nombroses aproximacions no es van poder transformar en xuts a porteria.

Abans del descans, Nachula va augmentar la diferència a favor del Zaragoza CFF, però Merino escurça diferències abans del xiulet que posava punt final al primer temps.

A la represa, les ‘gavines’ van gaudir de menys aproximacions. Jou i Galceran van gaudir de les ocasions més clares del Seagullperò els seus intents no van arribar a ser prou perillosos.

Als minuts finals, Andrea Álvarez i Nastya van sentenciar l’enfrontament i el Seagull va tornar a patir una derrota a Badalona. El conjunt de Salva Jaspe segueix molt lluny de la permaència, ara mateix a 9 punts de distància.