El Badalona surt amb vida de Los Pajaritos (0-0)

0
    26
    CD Numancia

El CF Badalona va sumar un punt valuós davant el Numancia en la seva visita a Los Pajaritos (0-0) i continua fent petites passes cap a la permanència a Segona RFEF.

El conjunt dirigit per Javi Moreno va defensar la porteria badalonina amb solidesa durant els 90 minuts. El conjunt escapulat era conscient que la visita a Los Pajaritos era complicada i s’havia de mantenir el bloc ferm durant tot el partit.

El Numancia va gaudir de poques ocasions durant el primer temps, molt incòmode i espès, gràcies a la bona feina defensiva escapulada. Roger Marcé i Ferran Brugué van tenir dues de les poques ocasions badalonines al primer temps.

A la represa, el duel es va mantenir amb un guió de partit equilibrat i sense pràcticament ocasions. Amb tres centrals, el Badalona necessitava mantenir, com a mínim, l’empat a Los PajaritosEl Numància va intentar trencar sense sort l’entramat defensiu escapulat, però el Badalona va mantenir prou ofici i calma fins al xiulet final.

Xavi Molina va gaudir de l’oportunitat més clara del Badalona al segon temps, però Isma Gil amb una bona intervenció, va enviar la pilota a córner, amb la pilota tocant el travesser.

El partit va començar a trencar-se als darrers minuts, amb el Numancia amb un home menys, davant un Badalona que volia aprofitar els espais que va deixar l’equip sorià en inferioritat per buscar el gol de la victòria.

Xiulet final i repartiment de punts a Los Pajaritos i un empat que és glòria per a un Badalona que continuarà buscant sortir de la zona perillosa aquest diumenge davant el Prat.