L’Endimoniada bat al rècord amb 500 inscrits en 12 hores

  0
  39
  Endimoniada.jpg

  09/05/2014 – La cursa de muntanya i nocturna de Badalona se celebrarà el proper 7 de juny amb un circuït de 18 km amb un desnivell de 570 metres positius. Enguany participaran 50 corredors més respecte l'any passat.

  Aquest dimecres el Centre Excursionista de Badalona obria les inscripcions per participar a la quarta edició de la cursa l’Endimoniada, però en només  12 hores ha batut el rècord en omplir totes les places previstes, és a dir, un total de 500 corredors, 50 més que l’any passat. La novetat d’enguany era l’ampliació dels participants, cosa que era una de les principals demandes dels corredors. Destacar que l’any 2013, les places es van exhaurir en només 24h.

   

  L’Endimoniada, la cursa de muntanya i nocturna de Badalona, pretén ser un esdeveniment festiu per a la ciutat amb l’objectiu de difondre la pràctica esportiva de muntanya i fer-ne una activitat responsable i respectuosa amb el medi natural. La cursa, que tindrà sortida el 7 de juny a les 21.30h a la Rambla -davant del monument a Roca i Pi- consta d’uns 18 km amb un desnivell acumulat de 570 metres positius i la superfície de l’itinerari es reparteix en un 85% de terra i un 15% d’asfalt, amb un temps màxim per completar el circuït de 2 hores i 30 minuts.

   

  Per altra banda, l’Endimoniada ha rebut el premi a la Millor Cursa de Muntanya CorreBDN, atorgada per l’equip de corredors de la ciutat, Corre BDN, en què aquesta cursa va ser la més votada de les 75 curses participants.