L’Endimoniada diu adéu després de set edicions

  3

  El Centre Excursionista de Badalona ha anunciat, mitjançant un comunicat, que després de set anys la cursa Endimoniada no tornarà als carrers de Badalona

  Segons explica l’entitat, el canvi de normativa que obliga a reduir tant el recorregut com el nombre de participants, fa inviable poder organitzar l’edició d’enguany. El CEB ha volgut agrair, en el seu escrit, la col·laboració de voluntaris, patrocinadors i administracions que han donat suport durant aquests set anys de cursa.

  L’Endimoniada era una cursa nocturna, amb inici i final a la Rambla, que feia un recorregut pel parc de la Serralada de Marina, tenint com a punt més alt, la Coscollada de l’Amigó, a 466 metres d’altitud. Els darrers guanyadors d’aquesta cursa van ser; l’exciclista d’elit Roberto Heras, i Eva Mesado en categoria femenina.

  3 COMENTARIS

  1. Parlo sense saber, però entenc que la normativa que ha retallat el nombre de participants i el recorregut de la cursa s’ha pensat amb ànim de protegir la natura. Això està bé. El no està bé és que ens haguem de tornar robots i que no pugui haver-hi excepcions a les normes. Som persones i sempre hi ha excepcions a les normes, d’altra manera arribem a l’absurd, no s’entenen les normes i només serveixen per a generar malestar. Estimem la natura, i ens agrada gaudir-la de moltes maneres, una de les quals és fent curses com l’Endimoniada. Penso que el 99% de la gent que corre l’Endimoniada som persones que estimem i respectem la natura, com a mínim, igual que les persones que han decidit implantar les normatives que han acabat amb la cursa. No s’entén per quin motiu em arribat a aquesta situació absurda.
   Des d’aquí, demano una excepció a la norma: només volem córrer un dia a l’any. És tan dolent això?

  2. Edtic totalment d,acord amb el comentari de l,Albert.
   Realment el fet de no fer aquesta cursa millorarà en quan el benestar de la nostre serralada???
   Tenim la fortuna de viure amb mar i montanya i com bé diu l,Albert som persones i no robots.
   Esxcepció a la norma. Endimoniada si!

  3. Estic d’acord en la normativa però crec que si de debò la volen fer es podria ,sinó perquè unes altres cursa com (la vigia trail , o la badatrail que passen també per la serralada , si es poden fer, una llastima no lluitar per una carrera tan especial per a badalona

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí