El Badalona tomba l’Hércules (2-1) en una segona part memorable

0
    34
    Néstor Albiach després d'aconseguir el gol de la victòria escapulada / Foto: Eloy Molina.

Remuntada i victòria per emmarcar del Badalona davant d’un històric, l’Hércules, que es presentava a l’Estadi com a quart classificat i que, després d’avançar-se en el marcador en els primers minuts, ha hagut d’agenollar-se. Tres punts més, set partits seguits sense perdre i tota la il·lusió per a una afició que cada vegada dóna més suport a l’equip.

L’arrencada ha tornat a ser dolenta. El Badalona ha trigat a entrar en el partit i l’Hércules ho ha aprofitat per fer-se l’amo i arribar amb perill a l’àrea de Morales. Benja i Diego Benito han tingut clares oportunitats abans que, en el minut 9, Samuel signés el 0-1 en culminar una jugada a pilota aturada. Després, el duel s’ha equilibrat, en bona part perquè Juanjo Garcia ha canviat el dibuix de l’equip, del 5-3-2 al 4-1-4-1. En tot cas, el porter visitant no ha patit abans d’arribar al descans.

En la segona part sí que el Badalona ha arribat amb perill a l’àrea de Falcón. Els escapulats han anat cada cop a més, mentre el seu rival anava caient, i han trobat la recompensa entre els minuts 66 i 72. Sis minuts per una remuntada. Primer, amb l’empat, que ha arribat en un penal, que Carlos Martínez ha comès sobre Robusté, i que ha executat Santi Magallán. Després, amb el gol de la victòria, aconseguit per Néstor Albiach, com a culminació d’una acció iniciada per Robert Simón que, un dia més, ha fet un partidàs.

El debut d’Albiach no ha pogut ser, doncs, millor. El valencià ha trigat onze minuts a marcar el seu primer gol com a jugador del Badalona i ha disposat de dues oportunitats més per fer el segon. “No podia tenir una estrena millor. Ara toca seguir igual”, ha dit a la sala de premsa. Amén.

Fitxa tècnica

Badalona: Morales; Robusté, Moyano, Escudero (Néstor Albiach, 61‘), Valentín; Nana, Marc Carbó; Robert Simón, Santi Magallán (Iván Agudo, 76‘), Boniquet (Natalio, 86‘); Chacopino.

Hércules: Falcón; Juanjo Nieto, Samuel, Pablo, Nani; Fran Miranda, Diego Benito; Pol Roigé (Juli, 83‘), Carlos Martínez (Alfaro, 71‘), Chechu; Benja (Jona, 56‘).

Àrbitre: David Recio Moreno (comitè navarrès). TG: Santi Magallán, Chacopino, Pol Roigé, Moyano i Valentín.

Gols: 0-1, Samuel (9‘); 1-1, Santi Magallán (p) (66‘). 2-1, Néstor Albiach (72‘).

Públic: 1.228 espectadors a l’Estadi.