L’ensorrada d’un edifici del barri de La Salut obliga a desallotjar 20 veïns

  0
  enfonsament.jpg

  23/12/2013 – El número 15 del carrer Torí va patir l'ensorrament de diferents parts del bloc i els veïns no han pogut tornar a casa; el carrer es troba tallat al trànsit.

  Una vintena de veïns del barri de La Salut es va endur un bon ensurt la tarda de divendres. El número 15 del carrer Torí va veure com el sostre del segon pis s’ensorrava i obligava al desallotjament urgent de tot l’edifici, de tres plantes en total. Bombers i Guàrdia Urbana van acudir ràpidament, així com un tècnic municipal, que va revisar l’estructura del bloc i va confirmar la perillositat de tornar a allotjar als veïns i veïnes. Una estona més tard, el terra del segon pis també es va enfonsar i un bomber va resultar ferit.

   

  Els 20 habitants de l’edifici van ser albergats a l’escola Margarida Xirgu, on van poder sopar. Unes 17 persones en total, sense possibilitat de dormir a casa de familiars o amics, van ser allotjades per l’Ajuntament a pensions de la ciutat. El carrer Torí, a més, ha romàs tancat al trànsit durant tot el cap de setmana. Avui, dilluns, els tècnics municipals faran una nova valoració i decidiran quin serà el següent pas.

   

  No només al barri de La Salut

   

  Fonts municipals han confirmat que el del barri de La Salut no ha estat l’únic incident d’aquest cap de setmana. Una finca del carrer Planas i Casals, al Centre, també va patir un enfonsament i una parella va haver de ser desallotjada.