L’entitat Amigos de Llefià celebra el seu primer aniversari

  0
  Foto 5-12-15 20 32 28.jpg

  07/12/2015 – El Centre Cívic La Salut va acollir dissabte un festival amb motiu del primer aniversari de l'associació cultural Amigos de Llefià.

  L'associació cultural Amigos de Llefià va celebrar el passat dissabte, 5 de desembre, el primer aniversari de la seva fundació en el Centre Cívic La Salut amb la presència de més de dues-centes persones.

   

  Amb un festival de tres hores, l'entitat va demostrar algunes de les seves activitats que realitza, com són classes de ball de saló i sevillanes, però també van interpretar dues obres teatrals: 'Quien supiera escribir', una actuació basada en el poema de Ramón de Campoamor, i una altra anomenada 'Novios por Internet'. El 'coro rociero Mi Alma' va ser l'encarregada de finalitzar l'acte.  A més a més, a la sala d'actes del Centre Cívic La Salut es va exposar algunes de les manualitats que els socis de l'entitat han realitzat al llarg d'aquest any.

   

  L'associació cultural Amigos de Llefià es va fundar ara fa un any per veïns del barri que provenien d'altres entitats culturals i veïnals, però van decidir unir-se per continuar entretenint a la ciutadania i treballar per Llefià amb activitats gratuïtes de manualitats i classes de guitarra, cant, ball de saló i sevillanes. Actualment Amigos de Llefià compta al voltant d'uns 75 socis i per a tots aquells que estiguin interessats es poden adreçar al seu local situat al carrer Sant Bartomeu, s/n. D'altra banda, pels propers anys, l'entitat es planteja seguir la mateixa línia com fins ara, però no es proposa ampliar el ventall d'activitats.