L’entitat andalusa ACRA celebra una missa de germanor abans de marxar a Saragossa

  0
  43
  El coral de l'ACRA al costat del nou

  07/10/2013 – El 12 d'octubre els membres de l'ACRA Ciudad de Badalona marxaran a Saragossa a celebrar el dia del Pilar, on representaran a nostra ciutat.

  Aquest diumenge l’”Associación Cultural Rociera Andaluza Ciudad de Badalona” (ACRA) ha celebrat una missa i un dinar de germanor, com cada any, abans de marxar a Saragossa concretament el proper dissabte 12 d’octubre a celebrar el dia del Pilar, on l’entitat participarà a l’ofrena i a la cercavila de cantades pels carrers de la capital aragonesa amb la bandera de Badalona.

   

  A més a més, en aquesta missa que s’ha realitzat a la Parròquia de Sant Antoni de Llefià, s’ha inaugurat y beneït el “sin pecado” que portarà l’entitat a l’ofrena de la verge de la Pilar. Després de la missa, l’entitat va recórrer alguns carrers del barri de Llefià i La Salut fins arribar a l’Escorxador on s’ha celebrat un dinar de germanor amb més de 200 persones i representants de diferents entitats badalonines i d’altres municipis, com Barcelona i Terrassa.

   

  El president d’ACRA, Antonio Cortés ha destacat que aquest “sin pecado” ho ha realitzat la mateixa entitat perquè “hi ha un sentit rociero i s’ha fet per als socis i tots a aquells que vulguin acompanyar i continuar elaborant el sin pecado”.

   

  Per altra banda, el 26 d’octubre aquesta entitat serà present a la Casa de Córdoba de Badalona per celebrar la festivitat de Sant Rafael. I més endavant, el 9 de novembre ACRA celebrarà el seu festival anual al teatre Blas Infante.