Els americans del Càceres esguerren el debut del Prat (59 a 77)

0
    33

07/10/2013
    Williams i Blair van decidir el partit després d'una primera part igualada (33 a 34)

El Prat no va poder estrenar amb victòria una nova temporada a la Leb Plata i va acabar fonent-se contra el Càceres, que només guanyava per un punt al descans (33 a 34).

A la represa però, els americans del conjunt extremeny van decidir el partit. Sota la direcció del petit base Jose Antonio Marco, Williams i Blair van destapar-se per obrir un forat al 3r quart (49 a 56) i rematar la feina a l'últim, en el que els potablava no van competir.

Sense Caven, Abalde ni Guallar, tots ells lesionats, al conjunt de Carles Duran li va faltar aire en atac a la 2a meitat i va ho va acabar pagant.

Piru i Nikolic van ser els millors del Prat amb 13 i 12 de valoració respectivament. El proper partit del filial verd-i-negres serà el proper dissabte a les 18:15, un altre cop a casa, contra l'Askatuak basc.