L’entrenador Jaume Creixell presenta al Betúlia un llibre sobre la seva carrera futbolística

  0
  creixell.JPG

  06/03/2014 – Creixell va començar la seva carrera futbolística, tant d’entrenador com de jugador, al CF Badalona, i actualment dóna la seva opinió a Televisió de Badalona, al programa En Joc.

  La Llibreria el Full i Mostela Edicions presenten aquest divendres, dia 7 de març, el llibre I si no tinc raó…, el testimoni en primera persona sobre la carrera futbolístic del ja mític jugador i entrenador català Jaume Creixell. Serà a l’Espai Betúlia (carrer Enric Borràs 43-45), a partir de les 19.30h.

   

  Creixell va començar la seva carrera futbolística, tant d’entrenador com de jugador, al CF Badalona, i actualment dóna la seva opinió a Televisió de Badalona, al programa En Joc.

   

  Jaume Creixell Barnada (Barcelona, 1942) va ser jugador i entrenador de futbol de diferents equips catalans. Ara, un cop jubilat, explica en primera persona els més de seixanta anys de futbol, un relat de les vivències d’un jugador que es va posar sota pals de ben petit i va acabar convertint-se en l’entrenador més veterà de Catalunya.