Les adversitats els fan forts (53-87)

  0
  Cb-O77jWoAEgQzC.jpg

  29/02/2016 – El júnior del FIATC Joventut escombra el Bàsquet Cornellà, superant les lesions de diversos jugadors importants.

   

  En una setmana que podia ser molt delicada pels interessos verd-i-negres, la Penya sabria solucionar totes les adversitats possibles. En la visita a la pista del Cornellà, el bloc de Dani Miret hauria de jugar sense quatre puntals: Pep Busquets, Pedro Nunes, Charios Liounis i Vilgot Larsson.

   

  Per compensar els dèficits en la rotació, la Penya faria pujar a diversos jugadors del cadet, els quals rendirien a gran nivell. Joel Parra, un dels millors per part badalonina, Arnau Parrado i Manel Signes complementarien el rostes verd-i-negre a Cornellà.

   

  Des de l’inici, el FIATC Joventut dominaria el ritme del partit des de la defensa, sent capaç de forçar mals tirs del rival per sortir ràpidament al contraatac un cop tancat el rebot.

   

  La feina de jugadors com Álex Galán no deixaria gaires opcions als pivots del Cornellà a l’hora de buscar possessions extres. La Penya completaria un primer quart molt bo (8-23) i sabria atacar la zona plantejada pels locals durant el segon parcial (27-43).

   

  Els verd-i-negres, liderats per Nenad Dimitrijevic (23 punts i 5 triples), gaudirien d’encert des de la línia exterior, amb Parra, Salvans i Signes complementant la feina del base.

   

  Exhibint un joc solvent i seriós, la Penya continuaria controlant el marcador (39-62) i, lluny de relaxar-se, anotaria 24 punts durant l’últim parcial (53-87). El nivell que busca el FIATC Joventut (5/3) és el que es va veure contra el Cornellà, rendiment que l’equip de Miret intentarà mantenir en els pròxims compromisos.