Pau López enfonsa l’Arenys Joventut a la pròrroga (89-82)

0
    36

29/02/2016 – El jugador del Flor Vimbodí Pardinyes acabaria el partit contra el vinculat del FIATC Joventut amb 40 punts i un 46 de valoració.

En el primer partit de la fase de permanència a EBA, l’Arenys Bàsquet Joventut acabaria cedint al Pavelló Barris Nord contra el Flor Vimbodí Pardinyes, caient davant els lleidatans en una pròrroga negra pels interessos verds.

El conjunt de César Saura controlaria el joc durant gairebé tot el partit, però en l’últim quart l’Arenys perdria l’eficàcia. L’encert maresmenc obriria els primers forats en el marcador al llarg del parcial inicial (8-18), rendes que es mantindrien més o menys estables gràcies a la bona feina feta pel vinculat verd-i-negre a l’hora de carregar el rebot (30-38).

En la represa, el CB Pardinyes es posaria a només cinc punts de distància, tot i que les segones opcions gaudides per l’Arenys Joventut tornarien a incrementar la renda visitant (48-56).

Després de tres quarts patint molt per aturar el rival, el Flor Vimbodí reaccionaria de la mà de Pau López, gran artífex de la remuntada groga i autor de 40 punts. El jugador del Pardinyes seria l’encarregat de forçar la pròrroga amb un estratosfèric triple final (75-75), cistella que culminaria un parcial de 27 a 19.

Durant el temps extra, ni el gran esforç efectuat pel verd-i-negre Marc Bauzà (18 punts, 7 rebots, 3 assistències i 15 de valoració) podia evitar la desconnexió de l’Arenys.

En cinc minuts, el Pardinyes doblaria els punts dels maresmencs, certificant d’aquesta manera una victòria èpica. Els de César Saura, quarts (5/4), enceten la seva trajectòria al grup C-2 de permanència amb derrota i buscaran tornar a la bona línia guanyant diumenge (18h) el Castellbisbal.