Les altres líders del Seagull

  0
  IMG_8993.JPG

  26/10/2016 – Inici de lliga increïble de l'Infantil-Aleví: és líder i marca més de vuit gols per partit.

   

  L'onada expansiva que ha generat els èxits esportius del CE Seagull ha dotat el futbol base de l'entitat de més capacitat d'atracció de jugadores joves. Un dels equips de formació del club que més ha evolucionat en relació al curs passat és l'Infantil-Aleví, actual líder del grup III de la Segona Divisió.

   

  La plantilla, formada per 14 jugadores, està entrenada per Míriam Zamora (futbolista del filial) i per l'Ari Forment (davantera del primer equip). En només quatre jornades, el jove equip del Seagull s'ha convertit en referència, sumant quatre victòries amb una mitjana de 8.5 gols marcats en cada encontre.

   

  Les 'mini' gavines han derrotat la PBB La Roca (5-0), el Sant Fost (0-13), l'Arrabal (7-3) i la Cirera (2-9), exhibint sempre una enorme superioritat. "L'any passat ja donava un cop de mà als alevins del Seagull. Suposo que les coordinadores i Ferrón deurien veure que no ho feia malament i em van deixar pujar un esgraó", relatava Miriam Zamora, entrenadora que amb 20 anys ha aconseguit situar un equip de l'entitat com a líder.

   

  La badalonina, coneguda com a 'Zeta' dins del món del futbol, va tenir clar des de l'estiu que volia agafar l'Infantil. "Les nenes són treballadores i s'exigeixen", exposava en la conversa mantinguda amb aquest diari.

   

  Per començar a treballar amb la plantilla, el cos tècnic apostaria des de l'inici per aconseguir una bona dinàmica de grup, potenciant algunes activitats fora del camp. "Al principi només m'havia marcat objectius no competitius. Només de fer grup. Coses tan simples com anar berenar ens han anat bé", assegurava l'entrenadora de l'Infantil blau.

   

  Pel que fa als objectius esportius, Zamora esperava "estar entre les cinc primeres", però cada vegada veu més possible "fer-la grossa aquesta temporada". "Si les jugadores continuen en la mateixa línia crec que les coses sortiran. Els entrenaments són espectaculars. Les noies vénen al camp totalment motivades", celebrava 'Zeta'.

   

  Sens dubte, la capacitat per marcar les diferències en atac està sent l'arma principal del Seagull. "Som un equip que a vegades li costa estar actiu al principi dels partits, però que en pocs minuts és capaç de fer cinc gols com si res", declarava la Miriam.

   

  La responsable de l'Infantil-Aleví veu les seves jugadores "amb capacitat per guanyar la lliga", fita que es podrà assolir si ningú es relaxa. "Encara és aviat per pronosticar coses, però penso que tindrem opcions si mantenim aquesta direcció", destacava.

   

  El primer equip ha fet gran l'entitat

   

  Per la Miriam Zamora, que el primer equip del Seagull es quedés a un pas de pujar a Primera el curs passat "ha ajudat el futbol base", perquè "moltes nenes s'han interessat pel projecte" del club. L'entitat, a més, promou molt el contacte entre el planter i les jugadores més experimentades.

   

  Des d'aquesta temporada, en cada equip de la base hi ha com a mínim una integrant del primer equip, del filial o del juvenil formant part del cos tècnic. "El nivell del planter ha millorat. T'ho asseguro al cent per cent. Gràcies al reclam que genera el primer equip, cada vegada tenim més prestigi i fem que nenes d'altres clubs vinguin amb nosaltres", recalcava l'entrenadora del Seagull.

   

  Sembla, doncs, que l'explosió del bloc de Ferrón ha fet arrels allà on el futbol femení hi té el futur: al futbol de formació.