Les campiones nacionals Black Demons visiten aquest diumenge a les Dracs

  0
  Badalona Dracs.jpg

  05/03/2016 – Les Rozas Black Demons, vigents campions de la LNFA Femenina seran les rivals de les Badalona Dracs en la tercera jornada de la lliga nacional.

  El conjunt de Manolo Pérez rep aquest diumenge a les Black Demons, amb l'objectiu de mantenir la progressió i l'aprenentatge en aquesta dura temporada de retorn a la màxima categoria nacional del futbol americà femení. Després d'encaixar dues clares derrotes en les seves dues derrotes davant les Pioners L'Hospitalet i Barcelona Búfals, ara arriba la difícil visita de les vigents campiones nacionals.

   

  L'equip madrileny, dirigit aquesta temporada per Marcos de la Mata en substitució de Juan Pedro Arnau, ha iniciat la defensa del títol nacional de manera irregular amb una derrota davant les seves grans rivals Rookies i una victòria davant les Reds. Les Black Demons tenen en les seves files a jugadores molt experimentades i amb un gran bagatge internacional amb l'Equip Nacional Femení com la seva quarterback Beatri Herzog, la poderosa Lara Rodríguez, la polivalent Miriam Lorente i altres importants jugadores com Dani Vera, Rebeca Velasco, Edith Cortez, María Rodríguez o Isabel Madrid.

   

  El gran objectiu de les Badalona Dracs per aquesta trobada ha de ser anotar els primers punts en la present competició de lliga, així com intentar posar en dificultats a les madrilenyes. Per això, Manolo Pérez compta amb Ágata Rarunska o la capitana Sandra Aguilar. Laura Caballé, Meritxell Magrans i Eva Hernández estaran de baixa aquest diumenge per a enfrontar-se a les Black Demons.

   

  La trobada entre les Dracs i Demons tindrà cita aquest diumenge, 6 de març a les 11.30 hores, en el Camp Municipal de Badalona Sud.

   

  En els altres duels corresponents a la tercera jornada de la LNFA Femenina, en Terrassa es viurà el derbi valencià entre Reds (0-2) i Rookies (2-0), mentre que en Barcelona les locals i invictes Búfals (2-0) reben la visita de les Pioners (1-1).