Les categories inferiors dels Badalona Dracs retornen aquest cap de setmana

  0
  52
  Badalona Dracs.jpg

  29/10/2015 – Dissabte es debutarà el debut dels Sub-13 i Sub-15 a Vilafranca del Penedès, mentre que el diumenge el partit de la temporada de la 26a Lliga Catalana Júnior davant Barberà Rookies.

  Després d'unes intenses setmanes de pretemporada, arriba l'hora de la veritat amb l'inici aquest cap de setmana de la competició per a les categories inferiors dels Badalona Dracs.

  El dissabte, 31 d'octubre, debutaran a Vilafranca del Penedès els equips aleví i infantil, qui disputen la Copa Catalana de Futbol Flag, modalitat sense contacte, mentre que el diumenge, 1 de novembre, a Badalona arribarà el torn dels júniors amb la primera jornada de la Lliga Catalana.

  En el Municipal de la capital del Penedès, els joves jugadors entrenats per Albert Pascal i Ian Palmón disputaran els seus primers partits de la CCFA. A la categoria Sub-13, els primers rivals a la jornada inaugural seran Barberà Rookies i Sarrià de Ter Wolves, jugant-se el primer partit a les 12 del migdia i a continuació, i pràcticament sense descans, el segon. En aquesta competició els badalonins tindran també com a rivals els Reus Imperials i Barcelona Búfals, equips amb els quals s'enfrontaran a la segona jornada, que se celebrarà el 22 de novembre a Badalona.

  Pel que fa referència al conjunt que participa en la CCFA Sub-15, els Badalona Dracs ha quedat enquadrat amb el grup B, format per altres cinc equips com són Hospitalet Pioners, Sarrià de Ter Wolves, Torrelles Legends, Terrassa Reds i Argentona Bocs. Aquest diumenge, els jugadors infantils dels Dracs s'enfrontaran a les 11 del matí als Wolves i a partir de 13:45h amb els Legends. Destacar també que el grup A està integrat pels Barberà Rookies, Barcelona Pagesos, Bigues i Riells Celtas, Imperials Reus i Vilafranca Eagles.

   

  Lliga Catalana Júnior
  D'altra banda, el mateix diumenge al camp del Badalona Sud, l'equip juvenil dels Dracs inicia el seu camí a la 26a Lliga Catalana de Futbol Americà Júnior. El debut a la competició serà a les 12h davant els Barberà Rookies. El conjunt que dirigeix Ignasi Heras disputarà la primera de les nous jornades de què consta la temporada regular, en una primera data a la qual també es disputaran altres tres partits més (Imperials-Pagesos, Pioners-Búfals i Bocs-Reds), sent Falcons-Senglars l'equip que descansa a la jornada inaugural.

  L'equip júnior dels Badalona Dracs buscarà la primera victòria a casa davant el conjunt vallesà i així començar amb bon peu la LCFA Júnior. L'objectiu dels jugadors d'Heras no és un altre que tornar a conquistar un títol que ja van aconseguir als anys 2011 i 2012 i que actualment posseeixen els Pioners, al vèncer a l'última final als Reds. El constant canvi generacional en els equips de les categories inferiors, impliquen un conjunt nou pràcticament cada any i això dificulta la consolidació d'un grup de jugadors. Malgrat patir algunes importants baixes respecte a l'any passat, l'arribada de nous jugadors permetrà continuar lluitant per cada un dels partits.