Les catifes de flors i l’ou com balla centren la Festa del Corpus a Badalona

  0
  Corpus.JPG

  04/06/2015 – El rector de l'església de Santa Maria, Jaume Aymar, i el concert de corals seran els encarregats de donar el tret d'inici a la festa del Corpus Christi.

  Amb la lectura del pregó a càrrec del rector de l'església de Santa Maria, Jaume Aymar i el concert de la Unió de Corals de la Gent Gran de Badalona, a la mateixa església, donen inici aquest dijous, 4 de juny a les 20 hores, a la Festa del Corpus 2015 que organitzen els Catifaires de Dalt la Vila al seu barri, amb el suport de diverses entitats de la ciutat, en motiu de la festivitat del Corpus Christi.

   

  Però l'acte central tindrà cita aquest diumenge, dia 7 a partir de les set del matí, on els veïns guarniran més d'una desena de carrers del barri de Dalt la Vila amb les catifes d'art efímer que es mantindran durant tot el diumenge. A més, el mateix dia a les 18.30h, es realitzarà l'ofici a l'església de Santa Maria i, tot seguit, per finalitzar la festivitat, la processó del Corpus pels carrers de Dalt la Vila.

   

  També el diumenge, la parròquia de Sant Jaume Apòstol, amb la col·laboració de la Hermandad i Centre Cultural de l'Esperanza, organitza la seva processó a les 18h, i que recorrerà el carrer de Josep Mª de Sagarra, avingudes d'Alfons XII, del Congrés Eucarístic i del Marqués de Mont-roig.

   

  D'altra banda, del 4 al 7 de juny es podrà visitar l'ou com balla a la Rectoria de Santa Maria.

   

  El Corpus Christi és una festa catòlica destinada a venerar el sagrament de l’eucaristia, exaltant la doctrina del cos de Crist, enfront dels que la negaven.