Les condicions del mar obliguen a invertir el recorregut de la Barcelona Pàdel Race

  0
  57

  El Port de Badalona va ser el punt de sortida, i no d’arribada, de la Barcelona Pàdel Race. Les condicions marítimes van obligar l’organització a invertir el sentit d’aquesta prova, per tal que els participants poguessin realitzar la competició amb vent favorable. Aquest fet va obligar a modificar l’horari, tenint en compte que s’havia acordat poder passar la bocana del Port Vell de Barcelona sobre el migdia, sense possibilitat de poder-ho modificar a causa de l’alta concurrència d’aquesta.

  Albert Corominas (CN Banyoles) s’ha imposat en la setena edició de la Barcelona Pàdel Race – la quarta que es consolida en el programa del Saló Nàutic- amb un temps de 0:56:22 minuts. El segon classificat ha estat Joan Antoni Yécora (CN Villajoiosa), en acabar la prova en 0:58:27 minuts. Mauro Manca (Barcelona Caiac/Badalona), que ha cobert el recorregut en 0:58:47 minuts, ha completat el podi de la categoria absoluta de sufski. Els premis es van lliurar al Port de Badalona, per part d’Helena Bayo, regidora d’Esports de Badalona, Jordi Ferrón, coordinador d’Esports de la Regidoria i Daniel Julián, director de Barcelona Caiac, el club amb base al Port de Badalona que la organitzat la carrera.

  En la categoria femenina de surfski s’ha imposat Marta Brosed (Club Fluvial de Lugo) amb un temps de 1:20:19 minuts. L’altra dona que participava en aquest grup, Raquel Arcediano (CP Castelldefels), no ha finalitzat la prova perquè s’ha desviat del recorregut. ¡Jorge Cortijo y Marcos Climent (EME CP Silla) han estat els primers en la categoria de parelles i han fet el temps més ràpid de la prova: 0:55:12 minuts.

  Daniel Cedero (Pobla Marina) ha estat el vencedor de la categoria de tradicional amb un temps de 1:10:24 minuts. En quant al grup de parelles mixta, Marc Serra i Océane Harmony (CN Banyoles) s’han imposat als seus rivals en completar el recorregut en 1:00:32 minut. El club a qui pertany aquesta parella, així com el guanyador de la prova, han estat el primer de la classificació per equips, seguits del Pobla Marina i, el tercer, el Club Fluvial de Lugo.

  En total van participar 38 palistes de vuit clubs emmarcats en les categories masculina, femenina i dobles de Surfski, tradicional i SUP: CN Banyoles de Girona, CN Villajoiosa d’Alacant, CV platja Llarga de Tarragona, Pobla Marina d’Alacant, Club Fluvial de Lugo, CP Castelldefels de Barcelona, l’holandès Amersfoort Lifesavingi i els amfitrions, Barcelona Caiac del Port de Badalona.

  Destacar que entre el palmarès dels participants hi havia la Raquel Arcediano, que és Campiona d’Espanya, i el noruec Willian Byron, 4t del món en categoria majors de 60 anys.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí