Les Dracs Girls finalitzen la temporada disputant la Final Four de la LCFA

  0
  45
  Dracs Girls en la Final 4.jpg

  20/05/2014 – Finalitzen temporada aconseguint la quarta posició a la Lliga Catalana de Futbol Americà Femenina, després de perdre davant les Barberà Rookies i Vallès Reds a Santa Cristina d'Aro.

  El passat diumenge, 18 d’abril, a la localitat gironina de Santa Cristina d’Aro, en un magnífic dia es va disputar la Final Four de la Lliga Catalana Futbol Americà Femenina, amb la que les Badalona Dracs Girls posaven punt i final a la temporada, quedant en quarta posició.

   

  En el primer enfrontament, els va tocar contra Barberà Rookies que encara intentant jugar-los en un de tu a tu, les anotacions de Laura García, Mónica Rafecas, Anna Fernández o Esmeralda Gamez per part de les vallesanes feien que el partit acabarà amb un 39-6 tot i l’esforç de les Dracs Girls que van anotar mitjançant Ana Belén Díaz, en un equip dirigit en aquesta Final Four per Pol Muñoz i Curtis Cannon.

   

  A la segona trobada, que es van enfrontar a les Vallès Reds, es va viure un partit molt igualat en què van estar a punt de guanyar la victòria, però els extrapoints de les dues anotacions no van pujar al marcador al ser aturats per la vallesanes, acabant el partit en un 14-12 a favor de l’equip de Vallès Reds. Per part de l’equip de Terrassa, van anotar Carolina Oleas el touchdown i Lidia Pastor l’extrapoint en el primer temps, i Natalia Sánchez en el segon. Per la part de les Dracs Girls van anotar Sandra Aguolar en el primer temps i Laura Tristan-Polo en el segon.

   

  D’aquesta manera, donen per finalitzada la temporada, planificant ja a partir d’aquest dimecres la següent temporada.