Una plata i tres bronzes per al CTT Badalona al Campionat de Catalunya Benjamí

0
    29

20/05/2014 – Els més petits del Club Tennis Taula demostren un cop més el bon treball de formació.

Els més petits del Club Tennis Taula Badalona van demostrar el bon treball de formació en tennis taula que es fa a la nostra ciutat amb uns magnífics resultats al Campionat de Catalunya Benjamí que es va celebrar al Pavelló de Fontajau de Girona el passat cap de setmana 17 i 18 de maig.

En la jornada del dissabte, en la competició per equips, el CTT Badalona aconseguia el tercer lloc guanyant tots els enfrontaments excepte l’encreuament de semifinals que van perdre 3-1 amb el que seria l’equip campió, el CER l’Escala. Pel tercer lloc es guanyava al Ripollet per un clar 3-0.

En individuals i dobles també es van aconseguir grans resultats en la jornada de diumenge. El més destacat, el segon lloc de la parella formada per Sergi Bocanegra i Pau Lloret que van quedar segons en dobles. A semifinals havien guanyat a la potent dupla del CER l’Escala per 3-2. Els de Badalona només van perdre el partit de la final amb la parella d’Esparreguera per 3-1. També en parelles es destaca el tercer lloc d’Arnau Lloret que formava parella amb Pablo Casas de CER l’Escala. En individuals, Pau Lloret va aconseguir el tercer lloc en guanyar tots els partits i perdre únicament a semifinals amb Iker González de l’Escala, a qui havia aconseguit guanyar a la prova d’equips. Sergi Bocanegra arribava a quarts i Arnau Lloret a vuitens.