Les Dracs Girls planten cara a Vallès Reds amb un 19-14

0
    29
    DSC_0273.JPG

05/05/2014 – Les Dracs Girls es van desplçar fins a Terrassa per a disputar un nou partit de la LNFA Femenina davant les Terrassa Reds.

Les Badalona Dracs Girls es van desplaçar fins a Terrassa per a disputar el partit de la LNFA Femenina, en el què les egarenses es van endur la victòria gràcies a una bona primera part, amb anotacions de Jenny Ortega i Marta Romero en una gran carrera. Tot i el marcador en contra, les noies de Badalona no paraven de cercar mitjançant Sandra Aguilar i Claudia Font en carrera i Ana Diaz i Cristina Perez en el pas, l’anotació. El partit arribaria al descans amb un marcador de 14-0.

A la segona part, un touchdown de Natalia Sánchez i el corresponent punt extra posaven a les Vallès Reds amb un ampli resultat, moment que va arribar la reacció per part de les Badalona Dracs, a l’últim quart que poc a poc s’apoderava del joc i aconseguia avançar iardes en atac i aturar a les Reds amb la defensa. Diverses accions de carrera per part de les running bakcs de Badalona feien que les Dracs es plantessin en bona posició de camp. A la següent acció, la quarterback de Dracs Girls, Laura Tristán, amb una jugada aconseguia plantar-se a la iarda 1. A la següent acció, seria Tristán qui anotaria.

Amb poc temps de reacció, gràcies a un fumble de les Reds recuperat per Ana Díaz, les Dracs en els següents drives aconseguiria Laura Tristán mitjançant un pas a l’endzone a Ana Díaz el segon touchdown de Badalona. L’extrapoint de dos punts ho aconseguia de nou la connexió de Tristán amb Díaz, posant el 19-14 al marcador, donant la possibilitat de què amb una nova anotació es podria donar la campanada, però una bona gestió del temps per part de l’equip de Vallès Reds, va fer que s’ esgotés el temps a la sèrie de drives que disposaven, sent aturades per la defensa de Badalona, que no va tenir oportunitat de donar la volt al marcador al quedar-se sense temps, acabant el partit amb el mateix resultat- 19-14.