Alella i Bufalà empaten en un partit ofensiu

0
    37

Els de Badalona van sumar un punt al camp de l'Alella(4-4). Un partit completament ofensiu acaba amb un empat entre els dos conjunts.

Els de Badalona van sortir a donar-ho tot per intentar sumar tres punts i quan s'havien disputat 16 minuts els visitants aconseguien avançar-se de la mà de Tomàs Domínguez i posava les coses a favors del conjunt badaloní. La reacció dels locals no va tardar en sorgir i al minut 27 el jugador Joan Albert Sànchez posava l'empat al marcador. El problema era que els de Badalona no estaven disposats a perdre l'avantatge i tan sols 4 minuts més tard, al 31, Daniel Jurado tornava a posar per davant al Bufalà. La reacció local va tardar menys en arribar que l'anterior i just al minut 36 tornava a posar el 2-2 al marcador mitjançant Jordi Catalan.

Amb aquest marcador s'arribaria a la mitja part.

La segona part començava molt tranquil·la i cap dels dos equips sortien llençats a l'atac i no va ser fins al minut 72 que en una internada dels visitants es va provocar un penal que s'encarregaria de transformar Antonio Martinez. Els d'Alella es trobaven amb el tercer cop que havien de remuntar i al minut 76 Mustapha Jawara tornava a posar l'empat al marcador. S'arribava al final del partit i el partit seguia empatat i quan quedaven tres minuts pel final Eduard Torres avançava als locals per primer cop al partit, i just quan semblava que el partit acabaria amb victòria local, el jugador visitant Alejandro Cano posava l'empat al minut 89.

El Bufalà ocupa la sisena posició amb 50 punts mentre que l'Alella es situa en dotzena posició amb 40 punts.