Les entitats alcen la veu per recuperar el centre parroquial

  0
  35
  CB Sant Josep

  Durant moltes dècades, el Centre Parroquial Sant Josep ha estat un espai socio-cultural-esportiu amb una gran activitat i un espai de referència per al barri i la ciutat, ben connectat i de fàcil accés per als badalonins. Darrerament, però, la manca de manteniment i l’especulació immobiliària el podria fer desaparèixer.

  Les entitats badalonines consideren que el Centre ha de ser preservat com a equipament que aculli activitats culturals, esportives i socials i, per aquest motiu han creat una Plataforma Ciutadana per reivindicar la recuperació de les instal·lacions de Sant Josep per a la ciutat.

  Volen que el Centre torni a ser un espai de participació i trobada social. I, per això, ens hi cal un projecte per tal que el vessant esportiu, social i cultural torni a ser l’espai d’abans, on el bàsquet Sant Josep, i d’altres motors com el teatre, la música, la cultura, l’acció social i el hoquei patins, col·laborin a construir “un espai en què Badalona se senti orgullosa”, exposen les entitats.

  A més, els actors socials que enceten aquesta iniciativa afegeixen que “si es troben les sinergies i col·laboració, es podrà posar en marxa un projecte engrescador per a la gent. Revitalitzar el Centre i conservar la seva tradició i valor social no és una utopia, és una oportunitat”.

  Per aquest mtoiu, s’ha creat un Change de suport amb un manifest i acumulen més de 1.800 signatures. Demanen a totes les Associacions i particulars que estiguin d’acord amb aquesta proposta, “s’adhereixin a aquest manifest, i que col·laborin per tal de plantejar alternatives a l’Ajuntament, i evitar la pèrdua de l’equipament a la ciutat”.

  Aquest manifest, el signen: Club de Bàsquet Sant Josep, Club Hoquei Patí Sant Josep, Associació de Veïns del Centre, Banda Simfònica de Badalona i Orfeó Badaloní.

  Per a adhesions d’entitats i organitzacions, es poden adreçar a [email protected] i signar el manifest en aquest enllaç

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí