Leire Francés debuta amb una cinquena posició al Campionat de Catalunya de Proves Combinades

0
    44
    UGE Badalona

L’atleta de la UGE Badalona Leire Francés va tancar la seva participació al Campionat de
    Catalunya de Proves Combinades a la Pista Coberta del Palau Sant Jordi amb una meritòria cinquena posició, en categoria Sots 14.

Tot i ser la primera vegada que la Leire debutava en un campionat d’aquestes característiques, va aconseguir classificar-se en cinquena posició de Catalunya. A més, l’atleta va sumar marca personal a tres de les quatre proves en què va participar.

Al 60m tanques va superar el seu temps amb una marca de 10.63’’, a alçada a aconseguit superar el llistó a 1.32m i a llargada amb 4.28m. A la prova de llançament de pes va aconseguir 6.59m.

Altres marques destacades del cap de setmana són la d’Aitor Mondelo (Sots 16) que després de recuperar-se d’una lesió al genoll, va millorar el seu temps al 60m amb una
    marca de 7.87’’. La Noa Jordan (Sots 16) també rebaixa la seva marca al 60m tanques amb un registre de 9.74’’.

Entre els atletes de categoria absoluta, hi va haver ple de marques personals a les proves de 60m, 200m i 400m. Destaquen l’atleta Marina Mas, amb una temps al 200m de 26.41’’ i David Ballester, amb 7.70’’ al 60m.

La UGE Badalona va tancar un cap de setmana amb moltes marques personals que
    demostren el bon estat de competició dels atletes. | Marta Guirao (UGE Badalona)