Les entitats badalonines volen perpetuar la Comissió de Festes

    0

    27/10/2012 – Prop d'una cinquantena d'entitats de tota la ciutat es reuneixen aquest matí a Can Pexau per dirimir els objectius i l'organització de la coordinadora de festes.

    Avui dissabte tindrà lloc la primera Trobada general de la Comissió de Festes de Badalona, a partir de les 9,30h a Can Pexau, el local dels Castellers de Badalona (C/Font i Escolà nº 42). Gairebé una cinquantena d'entitats de tot tipus i barris de la ciutat assistiran per definir quines volen formar part de la comissió, els objectius a plantejar-se i com s’organitzaran.

     

    El passat mes d'agost diverses entitats de la ciutat es van autoorganitzar per poder tirar endavant la Festa Major d'estiu. Van ser entitats de cultura tradicional, casals, associacions veïnals, esplais, i d’altres àmbits que van treballar colze a colze durant un mes per dur a terme la festivitat. Un cop viscuda l'experiència, diuen, s’ha pensat que calia anar més enllà i formalitzar oficialment la Comissió de Festes de Badalona, on les associacions badalonines interessades, amb el suport de l'Ajuntament, puguin dir la seva en l’organització de les activitats festives celebrades a tota la ciutat.