Les entitats de Badalona celebren la Castanyada

  0
  21
  DSCF3587.JPG

  03/11/2014 – Milers de quilos de castanyes es van repartir a diferents associacions, entitats i centres cívics de la ciutat. 

  Des de la Casa de Còrdova fins l'Associació de Veïns de la Colina, durant la setmana passada, del 27 d'octubre al 2 de novembre, diverses entitats i associacions de veïns de Badalona van celebrar la festa de la Castanyada.

   

  Per aquest motiu, el Diari de Badalona va sortir un any més per diferents barris com La Salut, Sant Crist de Can Cabanyes, Lloreda, Puigfred, Artigues, Bufalà i el Raval. On centenars de veïns s'apropaven a les associacions de veïns i centres cívics per gaudir de les castanyes, panetllets moniatos i moscatell; però també d'activitats infantils i música per a tot el públic.

   

  Per a destacar, enguany el passat dissabte, 1 de novembre, dia de Tots Sants, la nau 3 del Centre Cultural l'Escorxador es va convertir durantes unes tres hores en el Passadís del Misteri, on centenars de persones, de totes les edats, van ser capaços de travessar aquest túnel de terror organitzat per l'associació La Rotllana. Per altra banda, des de la plaça Li Chang, l'Associació de Veïns del Raval va celebrar la seva castanyada però enguany va tenir un vessant solidari, recaptar fons per al Banc d'Aliments de Badalona, ja que cada paperina de castanyes acompanyada d'un refresc tenia un cost d'un euro. També, l'AV de Bufalà va congregar a una cinquantena de veïns a la plaça Maria Aurèlia Capmany, on un concurs de carabasses, el conte de la castanyera, la lectura del tarot i diverses activitats infantils van centrar aquesta festa on tampoc van faltar les castanyes i el moscatell.

   

  I com sempre, des de la Casa de Còrdova els seus socis es reuneixen amb un sopar per celebrar aquesta festa i, a la vegada, concloure els actes en motiu de la celebració de Sant Rafael, arcàngel de Còrdova.