Les entitats socials i l’Ajuntament de Badalona atenen 1.054 persones sensellar

  0

  La Taula Sense Llar de Badalona, format per entitats socials i l’Ajuntament, va atendre 1.054 persones en situació de sensellarisme durant el 2021. Avui 24 de novembre, Dia Mundial de les Persones Sense Llar, la Taula Sense Llar de Badalona ha fet balanç de l’acció social que es duu a terme.

  Els serveis s’han dividit en quatre grans grups segons la seva tipologia: Atenció i intervenció al carrer (85 persones ateses durant el darrer any), Necessitats bàsiques (542 persones), Habitatge/Allotjament (145 persones) i Serveis complementaris (282 persones). Si sumem les persones d’aquests quatre grups de serveis el total és de 1.054 persones, que poden haver fet ús de més d’un servei. La gran diversitat de serveis van des de pisos de suport, fins a un servei odontològic o un taller sòcio-ocupacional.

  La presentació ha anat a càrrec de Josep Maria Lluch, director de la Fundació Acollida i Esperança, entitat membre de la Taula, qui ha remarcat que “durant els últims anys s’ha avançat pel que fa al sensellarisme a la ciutat ja que s’han posat en marxa nous serveis municipals i també de les entitats socials”.

  També hi ha estat present el regidor David Torrents que ha destacat que “a Badalona existeix una forta aposta per tenir recursos per fer front al sensellarisme i des de l’Ajuntament estem treballant perquè hi hagi més serveis, com per exemple el nou menjador social, que es posarà en marxa el 2023, o l’alberg municipal”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí