Les festes dels barris continuen a Sant Antoni de Llefià, Canyadó i Bufalà

  0
  Sardinada.jpg

  01/06/2018 – Amb activitats culturals i gastronòmiques organitzades per les associacions de veïns

   

  Després d'un intens cap de setmana amb activitats a alguns barris de la ciutat, Sant Antoni de Llefià, Canyadó i Bufalà agafen el relleu de les festes majors, organitzades per les associacions de veïns.

   

  Sant Antoni de Llefià

   

  En primer lloc, i des del carrer de Pérez Galdós, el barri de Sant Antoni encetarà les seves festes populars aquest divendres 1 de juny, a les 17.30h, amb jocs infantils, xocolatada i el 28è sopar popular, que donarà pas al pregó i música i ball al carrer. Acte seguit, una de les novetats d'enguany serà l'activitat 'Art al carrer', que el Cercle Artístic convida a pintar el carrer de Pérez Galdós el dissabte, dia 2 a partir de les 10 del matí. Diumenge, l'Arxiu Històric de Llefià anima a fer una passejada pel barri des de el Centre Cívic Torre Mena a les 19 hores.

   

  Canyadó

   

  El barri de Canyadó està d'aniversari, i és que enguany celebra 50 anys. Motiu del qual, aquest divendres, a les 19h, s'inaugura l'exposició 'Canyadó, la Porta de Llevant' a la Biblioteca de Canyadó i Casagemes. Una batucada a càrrec dels Bufons del Toc començaran pels carrers d'Iris-Sol-Casagemes a partir de les 18h del dissabte, que donarà pas a un contacontes -19h-, sardinada -21h-, al pregó -21.30h- i discoteca mòbil -22h- a la Pista d'Iris. De cara al diumenge, 3 de juny, la plaça del Sol acollirà una festa infantil a les 18h, amb pallassos i xocolatada. A les 20h, botifarrada amb havaneres amb el grup Llops de Mar i finalment, rom cremat per a tothom.

   

  Bufalà

   

  Les festes de Bufalà van iniciar el passat cap de setmana, però aquest 1 de juny el barri continuarà a la plaça Antònia Boada a les 17.30h amb tallers de màgia i xocolatada. Dissabte, a les 11h, la festa es traslladarà a l'escola d'educació especial Can Barriga amb la inauguració del gegant Barrigota, amb activitats durant tot el matí. Al vespre, a les 20h, se celebrarà la 3a Festa del parc del Torrent de la Font i el Turó de l'Enric amb sopar i activitats nocturnes. Com a novetat, el barri convoca la primera edició d'un mercat d'intercanvi que es portarà a terme el diumenge, 3 de juny d'11 a 14h, al parc Torrents i Lladó amb tallers, bollywood i dance party; on la Comissió de Festes de Bufalà convida als veïns a portar els objectes que no fan servir. Per últim, a les 18h, la festa es tornarà a traslladar a la plaça d'Antònia Boada amb una botifarrada i l'actuació del duo Olga i Jesús.