Miguel Angel Legaz, tercer en el mundial de jazz funk

  0
  Miguel Angel.jpeg

  01/06/2018 – El ballarí badaloní es desplaça a Croàcia per participar en el Campionat Mundial de Dansa, on s'enduu un tercer lloc en la prova individual.

  El ballarí badaloní Miguel Angel Legaz es va desplaçar entre els dies 23 i 27 de maig a la ciutat de Pula, Croàcia, per disputar en el Campionat Mundial de Dansa, organitzat per la International Dance Federation.

   

  En grup, Legaz va participar conjuntament amb 40 ballarins més de l'escola de dansa i acrobàcies Piramide de L'Hospitalet de Llobregat, en diferents categories. En individual, el badaloní va competir en la disciplina adulta de jazz funk, on davant d'un jurat i d'un jurat i de centenars d'espectadors, va quedar tercer finalista.

   

  Per arribar fins a aquest campionat, va haver de passar dues fases anteriors: el Campionat de Catalunya, celebrat concretament a Badalona el passat mes de febrer, i tot seguit el Campionat d'Espanya, a València, on Legaz es va classificar en el primer lloc.

   

  Després d'aquesta experiència, el ballarí valora que ha estat molt positiva, però, "tot i que estic molt content, s'ha de continuar treballant per arribar al capdamunt". 

   

  19 títols des de l'any 2015

   

  Miguel Angel  balla professionalment des de l'any 2011, passant per diferents grups, escoles i campionats nacionals. Amb el ball també ha aconseguit sortir d'Espanya i competir a Londres, Xina, aconseguint així fins a un total de 19 títols des de 2015, dels quals sis assolits des del passat gener. Actualment, i des de fa tres anys, treballa i entrena a l'escola Piramide. A més, també balla hip hop, pilates, zumba i contemporani.

   

  La seva propera prova serà el 17 de juny a Cornellà de Llobegat, on se celebrarà el Campionat d'Espanya de Danses Urbanes, i tornarà a gaudir del jazz funk.