Les ‘gavines’ mosseguen a la cova de les lleones (1-2)

0
    32
    Athletic

El Seagull arrencava la temporada 2020 – 2021 al camp de l’Athletic Club B, l’equip que en millor posició va tancar la classificació el curs anterior, tot i no haver pogut concloure les 30 jornades de lliga. De fet, les ‘gavines’ van arribar a visitar Lezama i van sumar una victòria de mèrit (0-2) en una de les instal·lacions on es formen les millors jugadores nacionals. Aquest diumenge, al mateix escenari, el conjunt d’Ana Junyent va tornar a repetir victòria (1-2).

Les badalonines van completar un matx molt seriós i disputat durant els 90 minuts, amb diverses ocasions al primer temps i superioritat però amb un guió més equilibrat a la represa. El filial basc es va avançar al minut 74 però les ‘gavines’ van reaccionar en un tres i no res.

Rocío Serrano va aprofitar una assistència d’Ainhoa Marín des de la banda dreta i un minut més tard va engaltar una canonada des del vèrtex de l’àrea directa al pal dret de la portera local i posterior gol badaloní. Una remuntada en dos minuts i notable reacció que capgirava el marcador. Immensa victòria del Seagull a Lezama i primers punts de la temporada.

“A la primera part hem tingut quatre accions molt clares i hem dominat. Pràcticament, l’Athletic no ha arribat. A la represa ja s’ha equilibrat més, amb molt joc al mig del camp però amb més arribada nostra. Al segon temps hem hagut de canviar Núria i amb 10 ens han fet el primer gol. La reacció ha estat ràpida i amb més pausa en la segona part. Partit molt disputat, necessari i seriós”, descriu i analitza l’entrenador del Seagull, Ana Junyent

Diumenge a les 12:00 hores, el Collerense visitarà l’Estadi Municipal de Badalona.