Un Badalona implicat debuta amb victòria a l’Estadi (1-0)

0
    46
    Flash BDN
    El Badalona comença el curs 2020 – 2021 amb victòria davant L’Hospitalet (1-0) i amb la presència de 300 espectadors a l’Estadi Municipal.

El primer partit de la temporada del Badalona, a l’Estadi, va arrencar amb un duel molt igualat a la gespa, sense cap dominador clar però amb un conjunt escapulat pressionant la sortida de la pilota riberenca.

Al minut 5 va arribar el primer contratemps en forma de lesió. Valentín Merchán va haver de marxar lesionat i la substitució de Goyo al lateral esquerre. Dos minuts més tard, va arribar la gran aproximació escapulada del primer temps. Recuperació del Badalona al vèrtex de l’àrea i mà a mà de Chema Moreno que desaprofita davant Aliaga. Al minut 24, i novament Moreno, el Badalona va disposar d’una nova acció molt clara però la decisió d’assistència del davanter escapulat no va ser la més encertada i, en el refús, Meléndez va enviar la pilota als núvols.

El Badalona va mantenir aquest guió ofensiu durant el primer temps fins al descans. Cano va generar un nou mà a mà desviat per ben poc i Galindo va gaudir d’una nova oportunitat a la línia de gol però la defensa del conjunt de Jonathan Risueño no li va permetre la rematada de cap.

Aquest ritme de joc i caràcter escapulat es va dilatar durant el segon temps i les oportunitats es van seguir generant. Cano, amb un xut ras des de la frontal fregant el pal, va tenir l’1 a 0 i uns segons després va ser el capità Robusté qui va tenir la primera diana local.

Sense patir en defensa i mantenint aquest olfacte golejador, el Badalona va tenir la seva recompensa i, al minut 59, Chema Moreno no va perdonar la seva tercera clara acció de gol i va avançar el conjunt escapulat davant Aliaga.

Arran d’aquesta primera diana, el partit es va anivellar una mica més però sense patir gaire en defensa. Una centrada llunyana i enverinada de Diego directa al travesser va ser la més clara dels riberencs en tot el partit, però sense més ensurts a l’àrea defensada per Álex Sánchez.

El patiment relatiu va començar a arribar als darrers cinc minuts, quan més ofensiu es va mostrar l’equip de L’Hospitalet però sense acabar de superar la muralla defensiva del Badalona. Primer partit i primera victòria del Badalona aquesta temporada.