Les línies 9 i 10 de metro es veuran afectades per obres fins al 8 de desembre

  0
  BIG_008243815111814_02.jpg

  24/11/2014 – Les tasques de manteniment a la via que es duran a terme comportaran afectacions en el servei entre el 25 de novembre i el 8 de desembre (ambdós inclosos).

  El funcionament de les línies 9 i 10 de metro es veurà afectat durant els propers dies degut a uns treballs de manteniment. Les tasques a la via que es duran a terme comportaran afectacions en el servei entre el 25 de novembre i el 8 de desembre (ambdós inclosos). Els treballs podran suposar un increment del temps de viatge respecte de l'habitual i, segons l'itinerari, originar la necessitat de canviar de tren o de fer una part del trajecte en autobús per completar el viatge.

   

  Les alteracions es desenvoluparan en dues fases: entre el 25 de novembre i el 5 de desembre i entre el 6 i el 8 de desembre. Durant el primer període, per anar de la Sagrera en sentit Can Zam (L9) o de la Sagrera cap a Gorg (L10), els usuaris hauran de baixar del tren a Bon Pastor i canviar d’andana i comboi. Els dies 6, 7 i 8, el servei de metro de l’L9 quedarà interromput en el tram entre Bon Pastor i Can Peixauet. Aquesta suspensió del servei s’ha planificat durant aquest període festiu amb l’objectiu de minimitzar les afectacions als viatgers, atès que es tracta de dies de baixa demanda de mobilitat urbana. Els usuaris disposaran d’un servei especial d’autobús que cobrirà el trajecte entre Bon Pastor i Can Peixauet amb el mateix horari que el metro, inclòs el servei ininterromput de la nit del dissabte. D’altra banda, també hi haurà afectacions en el recorregut de l’L10 entre la Sagrera i Gorg, per al qual caldrà canviar de tren a l’estació de Bon Pastor.